Even voorstellen

Praktijk voor Remedial teaching in de Ronde Venen

SAMEN AAN DE SLAG

Even voorstellen: 


Els Timmer, jarenlang groepsleerkracht in het basisonderwijs.

Sinds 2003 gediplomeerd remedial teacher. Ik werk sinds 2000 vier dagen per week als rt-er en begeleider van kinderen met een arrangement op vier basisscholen in de Ronde Venen. Ik deed de afgelopen jaren veel trainingen om up to date te blijven.

Sinds 2013 ben ik geregistreerd als remedial teacher bij de LBRT (Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers). Ook ben ik geregistreerd behandelaar Dyscalculie en ernstige reken- en wiskundeproblemen. (LBRT maart 2016)

In november 2019 werd ik Jamara rekencoach.


Ik heb veel plezier in het bedenken en uitvoeren van werk op maat voor mijn leerlingen!'Gelukkig zijn er in dit land handige leerkrachten met koffertjes vol magische materialen en met regels voor hun kinderen  zoals: 'Ik kan het', 'Dit is niet moeilijk voor mij', 'Ik maak hier een succes van'.

Positieve motivatie kan een cijfer met twintig procent omhoog brengen. Dat betekent vaak het verschil tussen onvoldoende en voldoende.’   


Mijn streven is die handige leerkracht met dat  magische koffertje te zijn en te blijven!Geregistreerd lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers (LBRT)

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 58574492